Bathmate Hydromax X30

Hydromax X30

Bathmate Generasi KE-2

Bathmate hydromax x30

Hydromax X30 adalah sebahagian daripada pam hidraulik (pam air) pembesaran zakar generasi ke-2 yang ditawarkan oleh Bathmate. Sepanjang 6 tahun selepas Bathmate Hercules dipasarkan diseluruh dunia, Bathmate Hydromax X30 telah di cipta dan uji untuk mendapatkan hasil yang lebih optimum dengan menggunakan kemajuan terkini dalam teknologi pembesaran zakar. Ia menawarkan prestasi yang jauh lebih bagus berbanding versi pertamanya Bathmate Hercules iaitu pam pembesaran zakar menggunakan air yang pertama didunia.

Bathmate Hydromax X30 mempunyai lebih daripada enam ciri yang telah di ‘ UPGRADE ‘ dari versi asal iaitu Bathmate Hercules untuk menjadikan Hydromax X30 lebih hebat ! Ciri-ciri yang paling ketara yang telah di naik taraf adalah kekatan sedutan 5x lebih kuat dari bathmate, Kekunci valve, comfort pad yang boleh di tanggal , binaan yang lebih kukuh dan banyak lagi.

Bathmate hydromax x30

Apa Yang Anda Dapat Di Dalam Set Ini :-

warranty Bathmate hydromax x30

1) Unit Hydromax X30

warranty Bathmate hydromax x30

Bathmate Hydromax X30 Adalah Alat Pembesaran Zakar Generasi ke-2 daripada barisan produk bathmate yang paling berkesan.

2) Percuma Shower Strap

 

 

bathmate hydromax handfree

Shower strap amat memudahkan kerja anda semasa menggunakan hydromax ketika mandi, Hanya perlu sangkut di leher dan biarkan hydromax melekat selama 15-20 minit tanpa memegang balang.

bathmate hydromax-valve

bathmate hydromax-valve

                                                                                               

   Valve Lebih Cangih Dari Versi Sebelum Ini

bathmate hydromax-comfort-pad

Comfort Pad Yang Boleh Ditanggalkan

Dengan membuat latihan yang konsisten iaitu 1 hari sakali selama 20 minit perbezaan pada saiz zakar anda dapat dilihat dalam masa seminggu sahaja, ianya amat menakjubkan!. 

Maklum balas daripada pelanggan kami yang telah menggunakan Hydromax X30 adalah sangat positif sekaligus menjadikan Hydromax adalah alat tambah saiz zakar yang terhebat di dunia. Jangan tunggu untuk meningkatkan keyakinan anda, gaya hidup anda dan prestasi seksual anda. Dapatkan Hydromax X30 hari ini dan alami sendiri kehebatannya !

Sesuai untuk:

Panjang zakar kurang daripada 15cm,  ketebalan / diameter zakar kurang daripada 43 mm

* Bathmate Hydromax X30 adalah hanya untuk orang yang serius dan komited untuk menambah saiz zakar. Hydromax X30 adalah lebih baik dalam reka bentuk, kualiti dan yang paling penting ia adalah lebih berkesan daripada siri Bathmate Hercules.

hydromax x30

bathmate-workout
PENAFIAN ( DISCLAIMER )
Maklumat yang disediakan di ww.bathmate.my adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Nasihat yang diberikan pada laman web ini adalah dari pengalaman peribadi tetapi tidak boleh digantikan dengan nasihat perubatan profesional. Seorang pengamal perubatan akan dapat memberi nasihat profesional untuk setiap keadaan individu. Jika anda ada masalah kesihatan sila rujuk kepada pakar dahulu. Setiap keberkesanan produk adalah bergantung kepada individu.

 Anda mungkin meminati…

bathmate-frame hydromax-x40-frame hydromax-xtreme-x30-frame hydromax-xtreme-x40-frame
price-tag-bathmate-hercules price-tag-hydromax-x40 price-tag-hydromax-xtreme-x30-paling-berkesan price-tag-hydromax-xtreme-x40

bathmate-banner payment