Perbezaan Bathmate Dengan Produk Lain

 

 

BANDINGKAN HYDROMAX/BATHMATE DENGAN PRODUK TAMBAH SAIZ YANG LAIN

perbezaan-hydromax  Perbandingan ini di buat berdasarkan pengalaman kami sebagai pengimport, pemborong dan penjual produk tambahkan saiz zakar dan produk seks dari tahun 2008. Dari tahun 2008 Beratus-ratus jenis produk seks kami telah import dan dipasarkan di dalam pasaran Malaysia, antaranya adalah produk tambah saiz zakar. Pengalaman kami berkenaan produk seks / produk tambah saiz agak luas, selama 6 tahun beribu feedback kami telah dapat dari customer. Dari situ kami membuat kajian untuk medapat produk yang terbaik untuk pelanggan kami. Review di bawah adalah review yang iklas dari kami. Kami tidak mahu anda menghabiskan wang ringgit produk yang tidak berkesan dan produk ‘SCAM’

 

table-perbezaan-1

perbezaan-bathmate-1

 PIL PEMBESARAN ZAKAR

 Anda namakan sahaja Pil Pembesaran Zakar yang dijual di  seluruh dunia, semuanya kami pernah beli dan membuat  kajian dan kesemuanya adalah ’SCAM’ tipu belaka. Pil dan ‘Patches’ di jual secara meluas di dalam internet. Orang ramai akan mudah tertipu apabila syarika-syarikat pills ini mengambil Selebriti terkenal untuk melariskan produk mereka, malah mereka juga mengupah Doktor untuk menjadi jurucakap produk mereka, ini memberi kepercayaan orang ramai seolah-olah produk mereka ( Pills ) adalah sangat berkesan.

Flora Research of California and the University of Maryland telah menjalankan analisa ke atas Pil-Pil pembesaran zakar ini dan mendapati kebanyakan Pil pembesaran zakar di luar sana mengadungi racun yang sangat bahaya untuk badan anda iaitu acuan, yis, E. Coli Bakteria, racun perosak dan plumbum.

Adakah anda sanggup meperjudikan nyawa hanya untuk makan pil pembunuh ini?

perbezaan-hydromax-3

 PAM VACUM PEMBESARAN ZAKAR 

Definasi pam zakar menurut website Wikipedia adalah plastik berbentuk silinder yang sesuai ke atas zakar anda, sama ada dengan pam manual ataupun bermotor ( automatik ) iaitu bagi mewujudkan tekanan vakum. Diatas kajian kami mendapati Pam zakar adalah agak berkesan iaitu dengan menarik darah ke dalam zakar iaitu dengan memberikan tekanan vacum didalam tiup silinder lalu mengembangkan tisu zakar anda. 

Pumping harus dilakukan dengan berhati-hati dengan alat-alat tradisional kerana hampir semuanya tidak mempunyai apa-apa jenis mekanisme keselamatan yang dibina di dalam alat ini. Ianya boleh menyebabkan kemudaratan yang serius dengan saluran darah pecah dan bentuk lepuh. Dalam beberapa kes, buah zakar boleh disedut dengan tidak sengaja ke dalam silinder menyebabkan kesakitan yang teramat sangat dan mungkin boleh menyebabkan kecederaan.

Penyakit Peyronie (Peyronie Disease) juga boleh diperolehi dengan penggunaan yang tidak mengikut peraturan. 

stretcher2

Alat Regangan ( EXTENDERS )

Alat Tambah Saiz Zakar extenders mempunyai prinsip yang sama seperti Pam Zakar, iaitu dengan bersenam otot zakar dan menjadikannya berkembang melalui latihan yang dilakukan berulang kali dalam tempoh masat tertentu. Alat regangan zakar ataupun Extenders boleh berfungsi dengan lebih baik,  tetapi mempunyai beberapa isu-isu berbanding dengan teknik-teknik lain. 

Untuk mendapatkan keputusan zakar yang  panjang dan besar memerlukan disiplin yang agak tinggi iaitu dengan memakai alat exteders ini setiap hari dan waktu yang sangat panjang. Agak merimaskan jika ianya di pakai didalam seluar, anda perlu kawal cara perjalanan, duduk, buang air dan melakukan sebarang pergerakan supaya pegikat extender tidak terkeluar dari takuk kepala zakar anda. Cuba bayangkan jika alat ini tertanggal di dalam seluar anda ketika anda dikelilingi orang ramai, agak menyusahkan dan memalukan.

Alat extender ini jugak boleh menyebabkan kecederaan pada zakar anda jika anda melakukan pergerakan kasar.

surgery2

Pembedahan

Pembedahan adalah teknik yang paling biasa untuk memanjangkan zakar dan melibatkan pemotongan ligamen suspensori dan kemudian menjalankan pembedahan plastik untuk memberikan kulit tambahan bagi menampung pemotongan barunya. 

Walau bagaimanapun, ligamen suspensori tidak mempunyai peranan, kerana ia membantu menjaga zakar mengarah ke atas semasa ereksi. Selepas ia telah dibahagikan, sokongan yang tidak lagi hadir. 

Selepas pembedahan, sesetengah lelaki mendapati bahawa perubahan zakar mereka agak minima sahaja, malah tidak sempurna seperti zakar biasa iaitu tanpa teknik pembedahan, kekuranganya adalah semasa ereksi zakar tidak menegang sepenuhnya. Tidak gunanya jika zakar anda besar dan panjang tetapi tidak keras seperti batang besi !

Pembedahan zakar juga memerlukan kos yang sangat mahal.

.